georgie-cobbs-bKjHgo_Lbpo-unsplash

Praktische informatie

Procedure

Om een indruk te krijgen van de problematiek start de begeleiding met een intake. Daarna maak ik samen met u een behandelplan en kijken we welke manier van begeleiding het beste bij u past. Dit hoeft dus niet te betekenen dat we alleen maar dingen bespreken, maar het is ook goed mogelijk dat u zelf met opdrachten thuis aan de slag gaat. Is uw interesse gewekt, neem contact op of meld u aan via het aanmeldformulier.

Bij Praktijk voor Psychologie en Seksuologie Ewijk is er geen sprake van een wachtlijst.

Afspraak afzeggen

Als de afspraak niet door kan gaan, wilt u dit dan minstens 24 uur van tevoren laten weten. U kunt hiervoor een e-mail sturen. Als de afspraak niet minstens 24 uur van tevoren is afgezegd, dan worden de kosten van € 93,- voor deze afspraak bij u in rekening gebracht onder vermelding van niet nagekomen afspraak.

​Niet komen opdagen

Als u een afspraak niet nakomt zonder dat u dit heeft laten weten dan krijgt u een e-mail met hierin de vraag of u een vervolgafspraak wilt plannen. Als u reageert wordt een vervolgafspraak gepland. De afspraak die u niet bent nagekomen wordt in rekening gebracht.
Als u binnen 2 weken niet reageert, dan wordt de behandeling afgerond volgens de vooraf afgesproken “prestatie”.

Openingstijden

U vindt onze actuele openingstijden onderaan deze pagina. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Klachten

Als u klachten, vragen of opmerkingen heeft over de behandeling, laat het dan alstublieft weten. Ik ga graag met u in gesprek om er samen uit te komen.

Het kan zijn dat u, ondanks een gesprek, ontevreden blijft. Het kan ook zijn dat u het gesprek graag voert met een onafhankelijk persoon erbij. Dan kunt u terecht bij een collega van de Praktijk voor Seksuologische Therapie Nijmegen (PVST). 

Indien we er niet samen uitkomen kunt u uw klacht voorleggen aan het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) of bij de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS).

Bedrijfsgegevens

Praktijk voor Psychologie en Seksuologie Ewijk
Sandra Hock-Sijbers
Julianastraat 26 (boven de Regiobank)
6644 BR Ewijk

www.psychologie-seksuologie-ewijk.nl
contact@psychologie-seksuologie-ewijk.nl

Kamer van Koophandel: 7741 8832
BIG geregistreerd Gekwalificeerd gezondheidszorgpsycholoog, registratienummer: 99060159525.

Ik heb contracten met een aantal zorgverzekeraars. U kunt bij uw eigen zorgverzekeraar informeren of ik hiermee een contract heb. 

Aangesloten bij NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie), ParkinsonNet, NVPO (Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie) en ONZG (Oncologie Netwerk Zuid Gelderland)

contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, laat uw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.