Sandra-Hock-Sijbers

Sandra Hock-Sijbers

Loopbaan

Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen als psycholoog in de ouderenzorg en zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Hier ben ik nog steeds enkele dagen per week werkzaam en doe ik veel psychologisch onderzoek, begeleid ik cliënten en familie in de omgang met hersenletsel en begeleid ik cliënten met o.a. angst- en stemmingsstoornissen.

Eigen Praktijk

In mijn praktijk richt ik me op uiteenlopende psychologische en seksuele problemen. Ook kunt u bij mij terecht voor psychosociale begeleiding bij kanker. 

Ik wil benadrukken dat cliënten met de ziekte van Parkinson, Niet Aangeboren Hersenletsel, en dementie ook welkom zijn omdat juist deze problematiek veel gevolgen heeft voor de seksualiteit, intimiteit en relaties.

Supervisie

Naast mijn functie als GZ-psycholoog en seksuoloog ben ik opgeleid tot supervisor en geef ik supervisie aan masterpsychologen in de opleiding tot GZ-psycholoog. Ook word ik door andere professionals benaderd om supervisie te geven en intervisie bijeenkomsten te begeleiden.

Over mij

Cliënten omschrijven mij als laagdrempelig, open, eerlijk, nuchter en benoemen dat ze vinden dat ik een warme persoonlijkheid heb. Ik vind het erg belangrijk om begeleiding te bieden die past bij de cliënt die mijn hulp vraagt. Dit betekent dat er enerzijds gesprekken gevoerd worden, maar dat er anderzijds ook praktische opdrachten gegeven kunnen worden waar u thuis mee aan de slag gaat. Indien gewenst geef ik psycho-educatie (uitleg) over ziektebeelden en hoe u het beste met beperkingen om kunt gaan. 

Ik ben aangesloten bij de Praktijk voor Seksuologische Therapie.

Ik ben gekwalificeerd gezondheidszorgpsycholoog en BIG geregistreerd, registratienummer: 99060159525.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij (beroeps)verenigingen:

  • NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
  • NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie)
  • Gekwalificeerd ParkinsonNet therapeut
  • Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO)
  • Oncologie Netwerk Zuid Gelderland (ONZG)

contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, laat uw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.